Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Når det billigste alternativet blir dyrest

Når det billigste alternativet blir dyrest

– Det hjelper ikke om noe er billig hvis det ikke blir brukt, sier Ronnie Pedersen fra Veranda. Her er hans beste tips.

Drømmer du også om en lekker hagestue eller en komplett vinterhage tilknyttet huset ditt? Da er du ikke alene. Stadig flere nordmenn velger nå å utvide hagesesongen, og for bergensbedriften Veranda er det travle tider.

– Med vår egen fabrikk her i Bergen tilbyr vi alt fra enkle hagestuer til svært godt isolerte  vinterhager for helårsbruk, sier Ronnie Pedersen fra Veranda. Det at vi faktisk produserer alle variantene selv er viktig fordi det gir oss den erfaringen som skal til for å gi kunden akkurat det produktet de faktisk trenger, basert på deres egne ønsker og behov.

LES MER OM VÅRE PRODUKTER HER!

 

– Dessverre ser vi stadig at enkelte ikke har tenkt gjennom hva de egentlig trenger, og da skjønner jeg at det kan være fristende å gå for det billigste alternativet. Problemet er at de  fort ender opp med å bli skuffet hvis de handler hos en aktør som ikke informerer om de ulike alternativenes styrker og svakheter.

Det gjelder altså å ha gjort litt hjemmelekse på forhånd. Og akkurat det kan vi selvsagt hjelpe deg med, sier Pedersen.

 

Fire tips som styrer deg unna hagestuefellen

#1. Billigst er ikke alltid best. – Siden vi selger alle varianter vet vi at en enkel hagestue kan være et utmerket valg for den rette kunden. Poenget er at du må vite hva du kjøper, og hva du faktisk skal bruke den til, sier Pedersen.

For det er gode grunner til at en frittstående uisolert hagestue er billigere enn en godt isolert vinterhage laget for helårsbruk.

– En uisolert hagestue vil kun være egnet til bruk på de varmeste sommerdagene, og for oss nordmenn betyr det dessverre at sesongen ofte blir svært kort. Du blir fort skuffet om planen din var å forlenge sesongen, og så begynner å regne ut hvor mye hver tilbrakte time i hagestuen faktisk har kostet deg, sier Pedersen.

 

TIPS: LES VÅR GRATIS GUIDE OM HAGESTUER OG VINTERHAGER HER

 

#2. Dine ønsker og behov må avgjøre. – En godt isolert vinterhage i tilknytning til huset øker bruksområdet dramatisk. Ikke bare fordi den kan brukes hele året, men også fordi vinterhagen erfaringsmessig blir familiens nye favorittrom og brukes kontinuerlig.

– Den beste investeringen er den som faktisk blir brukt. For de fleste vil det derfor lønne seg å kjøpe en godt isolert vinterhage. Selv om inngangsbilletten er dyrere, gir den også langt mer valuta for pengene, sier Pedersen.

#3. Pris henger ofte sammen med kvalitet. Rimelige løsninger bruker ofte materialer som krever jevnlig vedlikehold. Sørg derfor for at du velger en produsent som har materialer som tåler norske forhold, både når det gjelder regn, vind og snø.

– Selv sverger vi blant annet til rammer i aluminium, sier Pedersen. Det er tilnærmet vedlikeholdsfritt samtidig som det er sterkt. Resultatet er at du får en problemfri hverdag siden du har et produkt som tåler de belastningene det utsettes for, sier Pedersen.

#4. Din bolig er unik. Velg skreddersøm. – Dessverre ser vi en del eksempler på rimelige ferdigløsninger som ikke passer til kundens bolig, og det ødelegger helhetsinntrykket. For oss i Veranda er det ikke bare viktig å lage produkter av høy kvalitet. Vi vil også lage produkter som matcher resten av arkitekturen, og skreddersyr derfor din bestilling slik at den passer perfekt til den stilen du allerede har på din eksisterende bygningsmasse.

Må du søke om byggetillatelse?

– Dette er et område hvor det kan være enklere med en frittstående hageløsning, fordi de jevnt over kan settes opp uten at man søker kommunen, sier Pedersen. Samtidig er vår soleklare erfaring at det å få godkjent en vinterhage i tilknytning til huset idag har blitt en langt enklere prosess enn tidligere.

– Poenget er ganske enkelt at du må ha gode tegninger og at du må gjøre tingene i riktig rekkefølge, og akkurat det kan både vi i Veranda og våre forhandlere hjelpe deg med, avslutter Pedersen.

LA DEG INSPIRERE: SE BILDER OG HISTORIENE TIL FORNØYDE KUNDER HER!

 

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

Kontakt