Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Våre forpliktelser

Vi i Veranda forplikter oss til å tiby produkter og komponenter som har blitt testet og er velprøvd i bruk. For å garantere kvaliteten på produktene er alle Veranda produkter grundig testet før fabrikasjon. Teknisk ekspertise sikrer kvaliteten i alle aspekter og detaljer, profiltykkelser, samt varme og lydisolasjon,

Produkttester

Produktene gjennomgår en serie av tester og beregninger for: Tetthet mot luft, vann og vind. Holdbarhet mot snø og varmeanalyse, validert av sertifiserte beregningsmetoder. Levetiden til tilbehøret, som hjul og låser etc.

Produkttester

I samsvar med lovverket gir din Veranda-forhandler 5 års reklamasjonsrett.

Du får et skreddersydd prosjekt

Din Veranda-forhandler har ingen “prefabrikkerte“ produkter på lager. Alt er spesielt tegnet og fabrikkert til ditt prosjekt. Det er grunnen til at din Veranda er unik og original, og spesialdesignet til deg.

Du får en årlig ekspertoppfølging

Fordi et hus er et levende sted, kan din Veranda forhandler sørge for en årlig oppfølging av din veranda, for å forebygge alle eventuelle feil som kan skade konstruksjonen, og senke nivået av termisk og akustisk beskyttelse, samt tettheten til din veranda.

For et årlig abonnement kan din Veranda- forhandler avlegge deg et årlig besøk og foreta en grundig kontroll for å forebygge problemer etter et presist vedlikeholdshefte som omfatter hele konstruksjonen, åpningspartiene, og tettheten til din veranda. (*se spesielle betingelser med din Veranda forhandler)

Du får en installasjon av høy teknisk karakter

Isolering, belysning, drenering av regnvann, tetthet, beregning av vekt og bæreevne, urbane normer og sikkerhetsstandarder, er alle elementer som gjør utformingen og installasjonen av en veranda meget komplisert, og som krever stor nøyaktighet og kompetanse. Din Veranda forhandler sørger for kontinuerlig oppfølging av kompetansen for hver designer og installatør.

Du får forenklet dine administrative oppgaver

Din Veranda forhandler kan veilede deg gjennom alle steg i prosessen for å unngå feller, samt sørge for at utformingen av din drømmeveranda følger alle administrative og lovmessige forpliktelser fram til byggetillatelse foreligger.

Respektere tidsfristene

Din Veranda forhandler disponerer de siste innovasjoner innen avansert teknologi for å kvalitetssikre leveransen og holde tidsfristene, samt å sikre kvaliteten. Etter inngått leveringsavtale med deg og etter å ha evnt. innhentet de nødvendige tillatelser, vil din Veranda forhandler forplikte seg til å respektere den avtalte leveringstid.

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

Kontakt