Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Bare Veranda er Veranda!

Produksjonen av de velkjente Veranda® produktene foregår ved vår moderne fabrikk på Storebotn næringspark på Askøy like utenfor Bergen. Veranda -med røtter tilbake til 1985, har en moderne maskinpark med automatiserte sager og CNC maskiner. Våre dyktige medarbeidere benytter de beste spesialdesignede CAD og 3D dataprogrammer til prosjektering og produksjon av de flotte Veranda® produktene.

Profilsystemet i vedlikeholdsfri aluminium er en av grunnpilarene i Veranda® og leveres av Sepalumic som er et av Frankrikes mest solide privateide konsern innenfor dette segmentet. Veranda® og Sepalumic har i gjennom 20 år samarbeidet tett og utviklet Veranda® produktene for det skandinaviske klima.

Gjennom like mange år har produktene gjennomgått stadige forbedringer og er i dag noe av det beste du finner på det norske markedet. Med gode råvarer, fabrikk i regnbyen Bergen, moderne lokaliteter, førsteklasses utstyr og en dyktig stab har vi absolutt det beste utgangspunkt til å kunne hjelpe deg til å finne de beste løsninger av den beste kvalitet!

Veranda har ingen standard størrelser på lager, alle produktene produseres etter kundens spesifikasjoner på vår egen fabrikk i Bergen. På 4-6 uker kan vi levere alle dør og vindus produkter på mål med hvitlakkerte aluminiumprofiler samt alle rekkverk i svart, hvit og grå. Regner du et par uker ekstra kan vi også levere komplette vinterhager og hagestuer samt alle rekkverk, dør og vindusprodukter i mer enn 200 ulike RAL farger!

Snakk med din Veranda forhandler om mulighetene med Veranda. Du kan også benytte deg av produktskjemaet under alle produktene for å bestille produktene.

Last gjerne ned Verandaguiden og la deg inspirere. Kontakt oss hvis du ikke finner svar på dine spørsmål på vår nettside eller i katalogen.

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

Kontakt