Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Det perfekte valget for akkurat deg!

– For å oppfylle kundenes drømmer må vi forstå hvilke behov de har. Resultatet er varig valuta for pengene, sier eksperten.

Er du på jakt etter en hagestue eller en vinterhage? Da gjelder det å tenke godt gjennom hva du faktisk skal bruke den til, for når den først er montert kan det bli både tungvint og dyrt å ombestemme seg.

– Har du lyst på en enkel hagestue som kun skal brukes i sommersesongen har vi mange flotte modeller som passer perfekt til akkurat det, sier Ronnie Pedersen fra den norske produsenten Veranda.

Drømmer du derimot om en utestue du kan bruke hele året? Ja, da er det andre alternativer du bør prioritere.

Det perfekte valget for akkurat deg

Norge er ikke bare solskinn …

Er målet ditt en lun og varm uteplass som skal brukes hele året bør du i stedet gå for en vinterisolert vinterhage, og det beste av alt er at det er enklere enn du tror.

–  Vi skreddersyr alle våre løsninger helt etter dine mål og behov. Det betyr at uansett hva du trenger og ønsker deg, så er det store muligheter for at vi kan hjelpe deg, sier Pedersen. Vår jobb består ganske enkelt i å gi deg de tipsene og rådene du trenger, slik at du får den vinterhagen som passer deg og dine behov best.

NYSGJERRIG? LES DEN STORE VERANDAGUIDEN GRATIS HER!

Norsk kvalitet som varer

Alle vinterhagene til Veranda produseres på deres egen fabrikk i Bergen. Det gir ikke bare kort reisevei ut til kundene, det sikrer også at du får en vedlikeholdsfri vinterhage i aluminium som er laget for å takle det norske været.

– Av våre fire serier er det Veranda Basic og Veranda Iso som anbefales for deg som bare vil forlenge sommersesongen. Forskjellen på de to er at Iso-serien har isolerte glass. Skal du derimot ha en vinterhage i direkte tilkopling til huset ditt og som kan brukes absolutt hele året er det Veranda Comfort eller Veranda Extreme du skal velge, sier Pedersen.

Begge disse er fullisolerte og leveres med brutte kuldebroer. Det som i hovedsak skiller er at vi på Extreme-serien har tatt det enda lenger. Her er både profilsystemet og rammeverket bedre grunnisolert, og så får du 3-lags glass som standard.

– Vår Veranda Extreme-serie er så mye mer enn en vinterhage. Den blir en integrert del av huset ditt som du kan nyte året rundt, og vi får stadig høre at dette blir husets mest populære rom, sier Pedersen.

Hva bør kundene prioritere?
– Det viktigste er jo at kunden blir fornøyd, både på kort og lang sikt. Vi bruker derfor mye tid på å avdekke kundens behov, og gir alltid et konkret pristilbud på hva våre ulike serier vil koste ferdig tilpasset deres ønsker og ikke minst arkitekturen på deres egen bolig.

FRISTET? LES MER OM VINTERHAGENE TIL VERANDA HER!

– Generelt ser vi likevel at kundene våre raskt forstår at det lønner seg å legge i litt ekstra. Da er de sikret en løsning som ikke bare gjør dem fornøyd idag. De er sikret en løsning de vil bli fornøyd med i årevis, avslutter Pedersen.

LA DEG INSPIRERE: SE BILDER OG HISTORIENE TIL FORNØYDE KUNDER HER!

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

Kontakt